Tel: +380 (50) 523 67 93 | Mail: gazetachop@gmail.com



Шенгенська віза перелік документів

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ВІЗИ

1. закордонний паспорт (термін дії не менше 6 місяців від закінчення туру!!!)

2. фото 3.5 x 4.5, на білому фоні, 80 % обличчя (2 шт, не старіше 3 місяців)

3. анкетні дані та аплікаційна форма

4. копія українського паспорта: всі заповнені сторінки

Для працюючих:

1. довідка з місця роботи (з вказанням зарплати за 6 місяців)

2. якщо з/п менше 3000 грн., потрібна довідка з банку про стан рахунку (необхідна сума не менше 50 євро з особи в день на час перебування в турі)

3. копія трудової книжки з мокрою печаткою

Для дітей:

4. свідоцтво про народження (ксерокопія)

5. нотаріальна копія дозволу на виїзд закордон від одного (якщо дитина подорожує з одним із батьків) або обох батьків (якщо дитина подорожує без батьків). Оригінал дозволу на виїзд закордон мати при собі для проходження кордону.

6. довідку з місця навчання

7. нотаріальну заяву про спонсорство поїздки до Угорщини та інших країн шенген зони від одного із батьків і підтвердження матеріальної забезпеченості спонсора (див. пункт для працюючих) матеріальної забезпеченості спонсора (див. пункт для працюючих)

8. копії всіх заповнених сторінок українських паспортів обох батьків

Для пенсіонерів:

1. копія пенсійного посвідчення

2. довідка про пенсію завірена мокрою печаткою (з нарахуванням за останні 6 місяців)

3. якщо пенсія менша 2000 грн. потрібен ще рахунок з банку (необхідна сума не менше 50 євро з особи в день на час перебування в турі)

Для приватних підприємців:

1. довідка з банку про стан рахунку (необхідна сума не менше 50 євро з особи в день на час перебування в турі)

2. копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця (нотар. завірена)

3. копія свідоцтва про сплату єдиного податку

4. виписка з Податкової за 2 останні квартали (не звіт і не декларація!)

Для студентів:

1. копія студентського квитка

2. довідка з місця навчання

3. нотаріальна заява про спонсорство поїздки до Угорщини від одного із батьків і підтвердження матеріальної забезпеченості спонсора (див. пункт для працюючих)

4. копія всіх заповнених сторінок українського паспорта спонсора.

Для домогосподарок та непрацюючих:

1. нотаріальну заяву про спонсорство поїздки до Угорщини від спонсора і підтвердження матеріальної забезпеченості спонсора (див. пункт для працюючих)

2. cпонсором може бути тільки кровний родич.

Допомога за адресою gazetachop@gmail.com Tel: +380 (50) 523 67 93